Tur!

OJOJOJ...hur kul var det inte hos mina fantastiska grannar då! Fuller och glada dansade de till Bob Marley och rocklåtar så det dönade i hela stugan!
Halv elva ringde sonen och ville ha hämtning. Han hade tydligen mött en del (h... ho.....) som sprayat ner jackan, så han var arg som ett bi och jag ännu argare. När man är arg och ska åka bil och ta sig fram fort, så bådar det aldrig gott! Strax här utanför var det polispådrag. Jag körde strax över sjuttio på femtioväg och höll ärligt och sannt på att köra över den stackars polis som stod och riktade en stor röd lampa mot mig!! Shit, vad säger man? "Har du bråttom" frågade han? "mm, det har jag faktiskt och jag är arg" svarade jag! Han ville givetvis se körkortet och tog fram blåsmakapären. Jag klarade mig undan fina böter i alla fall * pustar ut * Ibland ska man ha tur! 150 meter därifrån stod en Pikébuss och fler poliser...där fick jag i alla fall köra förbi och hastigheten hade jag inte hunnit få upp =)

Nä, nu är det dax att tända brasan, luta sig tillbaka och vara fantastiskt glad över denna dag!

Till dig:
Energikram!

Glada vänners lag...

Lite mycket tankar och känslor nu...

I går hade jag en fantastiskt rolig kväll i goda vänners glada lag. Något jag gör alldeles för sällan nu för tiden, men det ska bli ändring på det från och med nu. Jag mår inte bra om den sociala biten inte får hänga med i svängarna. I kväll, efter att jag skjutsat sonen till stan på svir, då går jag över till grannarna och roar mig =)


* skrattar * hmm...nu knackade det på fönstret här och en av grannarna ropar "slit dig från facebook och kom över nu"!  Kanske det är dax. Jag ska bara, som alfons åberg brukar säga...jag ska bara!


Till dig:
Omställningar är inte alltid det lättaste, men kanske nödvändiga för att hitta sig själv igen!
Du klarar det, det vet jag <3

Ha en trevlig Lördagskväll!

Bakugans, gitarrer och slipdamm!

...sitter och väntar på att allt damm ska segla ut genom fönstret i sovrummet. Sen är det dax att lägga golv=)
passar på att titta in här en sväng.
Mycket har hänt de senaste dagarna, till det bättre. Jag kan inte säga annat än att jag mår riktigt bra! Lyssnar på den musik som finns tillgänglig och det är den i sonens rum. Hårdrock för hela slanten. Hans gitarrer står prydligt och varsamt uppradade i rummet. Förstärkaren, som jag hoppas han aldrig vrider på här hemma står lika prydligt den. Herre jisses, vem fick han allt ordningssinne ifrån?? Till och med sängen är bäddad här inne!
Går man in i lille-mans rum ligger det Bakugans överallt. En strumpa ligger på fönsterbrädan och sängen är i en enda röra *skrattar*  Så härligt olika de är mina guldklimpar!
Kram till er alla, idag är livet fantastiskt!

Hur många dagar är du?

Oj så längen sedan, jag hade nästan glömt bort bloggen.

Hej igen förresten =)

Om ni visste vad jag lärt mig under den här tiden, lyckligare än någonsin...det är jag det ;)
Allt behöver inte vara tipp topp för att man ska må bra, man behöver bara titta sig omkring så finns det där.
Man blir klokare med åren, det stämmer nog...kanske inte hos alla, men i genomsnitt? Man lär sig en massa varje dag och jag har levat i...hmm...365*36 plus minus någon vecka eller så...13140, jisses vad jag har dagar som jag lärt mig på *skrattar*

Hur många dagar är du? Kanske vi ska ställa den frågan istället för hur många år är du?

Till dig:
(Det betyder att du mår bra...det gör mig lycklig):




RSS 2.0