Reflektion

Tänkte slå på stort och lägga ut en bild här idag, men alla mina foton är lååågt härifrån i en annan data :(

Ja det får bli enanan dag, typ nästa år eller så :)

"Ingenting är som det ska, likadant från dag till dag"...som Per Gessle sjunger, men det passar verkligen inte in. Hos mig är ingen dag likt den andra. Jag tittar tillbaka på året som gått och inesr att jag har fått så mycket under året som jag är tacksam för. Den ena vägen har lett mig in på en annan och jag är inte densamma som förut. Jag är klokare nu, vågar mycket mer när det gäller mina egna känslor. Jag mår bra och det som jag inte mår bra av... det mår jag snart bra av med. 
kärleken, den är viktig för mig och den har jag runt omkring mig i överflöd och inom mig. Det gäller bara att få ihop alla vackra bitar till en helhet! Ta vara på det som är sannt och rensa det som bara tar en massa negativ energi!
Jag är tacksam för alla er som finns, er jag har i mina tankar nu när jag skriver det här. Jag hoppas jag tillför lika mycket till er, som ni tillför mig. Älskar er var och en för den ni är <3

Idag sjunger jag, ganska rodnande...men jag sjunger!

En kryptisk, men ärligt omfamnande kram till er alla! 

i dag...

Man måste ha tillit till sig själv...

Många gånger kommer jag på mig själv med att fundera på vad andra ska tycka om vad jag gör, hur jag ser ut eller säger. Den stora frågan är väl egentligen vad jag själv tycker. Ja, om det inte handlar om att köpa en födelsedagspressent till en vän som fyller 40, eller 30 eller 60!
Jag är den jag är och kan bara förändras utefter mina misstag.
Det allra viktigaste är ju att JAG mår bra i mina egna handlingar. Vem har sagt att det jag gör är bara för andra och aldrig för mig själv? Ställa sig frågan: "Hur mår jag om jag gör så här?" "Hur vill jag ha det för att jag ska må bra och vad vill jag uppnå med mitt liv?"   Ojojoj så svårt fast det borde vara så enkelt!

I dag hade jag ett samtal med en kär vän till mig. Han är en fantastisk människa, lika underbar som alltid. Vi insåg att vi inte haft kontakt under den "vuxna" tiden i våra liv, men när vi pratar tar vi vid där vi var förut.  Vi kan prata i timmar och samtalen tycks aldrig ta slut! Vi har ju en massa år att ta igen och berätta om för varandra och även om de minnen vi har. Jag tycker det är fantastiskt! Jag bara älskar den människan...för allt han är!

Just nu sitter jag i den yngsta sonens rum. Han är hos sin far, så det är fritt fram att låna datorn =) Jag sitter i sängen med tangentbordet och datan kopplad till TV,n en och e halv meter bort. 37 tum och jag ser ändå inte texten...kanske dax för glasiga???  När jag var till optikern sist, för ett halvår sedan, så sa han att jag hade perfekt syn...för att vara min ålder! Ja, men jag ser ju inte alltid så bra, svarade jag! Men, vad hade du förväntat dig i din ålder??? Jaha, tack för den du * Skrattar *  Dax att besöka honom igen!

Ta hand om er alla där ute. Åldern tar ut sin rätt ändå ;) Men se till att skapa fina minnen och ännu fler fter vägen...

Annandagen...den ljuvliga!

Hur man firar juldagen på bästa sätt:


Vakna i tid, så du kan skjutsa din tonåring till sin flickvän i stan...då blir både han och du på bra humör och du slipper de tonårsstinna hormonerna för några timmar=) Ta en kanna kaffe först!

Fika hårdbröd med skinka och massor med räksallad=) Lite kaffe till...

Fundera sedan på vad du skall göra åt att vattnet frusit i köket. Ta en påtår!

Klä dig varmt. Gå sedan ut och skotta dig fram till altanen. Därifrån tar du dig upp på vinden där vattenledningarna ligger.

På vägen dit kan du lika gärna ta taket när du ändå håller på=)

Väl ståendes på nocken med en fot på vardera sida...passa på att svara i mobilen när grannarna ringer och frågar om du skall komma på två-års kalas i morgon!

Le av lycka när grannen kommer över och hjälper till med skottningen ;)

En par timmar senare går du ner från taket...tonåringen måste hämtas...hinner jag till stan på 5 minuter? Det tar en kvart annars...det kan gå!!

Ta en sväng förbi mamma och släng dig i ett varmt bad, strumporna går ju att vrida ur!

Väl hemma igen krävs det lite mer skottning.

Nu sätter jag mig med kaffe och minns min julafton...i morgon kan jag tänka på rören!

God annandag på er och GRATTIS till min älskade systerdotter Brianna, som blir två idag <3



sms

Vad betyder alla dessa förkortningar?
Internet har ett alldeles eget språk, det vet vi ju, men hur blir det med stavning, handskrivna papper och alla förkortningar som egentligen heter något annat?
Jag fick förmånen att läsa några sms min son fått och besvarat, JAG FÖRSTOD INGENTING!
Så att heter tydligen satt, vilket betyder något helt annat för mig. Det värsta i den kråksången är ju att ungdomarna faktiskt även säger så när de pratar!
Ahe...har jag absolut ingen aning om vad det kan ha för betydelse! Kke, ja det förstår jag ju att det betyder kanske. NOB?? Nerd?
Jaja, kke äre satt ahe pallar sooft i nerd med nob?
Ja vem vet=)
LOL på er alla!

Politik och musik=)

Min lilla åtta-åring, han jag kallar Lille-man. Han är ett kapitel för sig, det finns inte ett uns av blyghet i den killen. I kväll var han med mig på redskapsmöte. Alla ordföringar, kommunalråd osv satt på sina stolar. Lille-man räcker upp handen, han vill också säga ett och annat minsann! En blivande partiledare kanske??

Här kommer hans version av Boulevard of broken dreams!
http://www.fotad.nu/anton/anton.mp3
Trevlig onsdagsnatt!

RSS 2.0